За Купи Дом Недвижими Имоти

За нас

В условия на световна икономическа криза, екип от млади, амбициозни и опитни професионалисти решиха да основат компания, която да помага на хората при един от най-важните избори в живота, а именно  покупката на дом. 

Спецификата и голямата отговорност при сделките с недвижими имоти обуславя една симбиоза в партньорските отношения която не е по силилите на всеки, за това ние от „КУПИ ДОМ“ със задоволство можем да благодарим на всички, които ни се довериха и ни накараха да изпитаме истинско удовлетворение от добре свръшената работа. 

Като специалисти в инвестициите и сделките с недвижими имоти нашия екип е твърдо решен да докаже, че това може да бъде едно приятно и лесно начинание за Вас нашите клиенти, както и за хората които искат да се развиват в тази сфера като станат част от нашата компания. 

 

Препоръки от клиенти

Клиентите за Купи Дом недвижими имоти Варна

Благодаря на "Купи Дом" недвижими имоти за професионалната и безупречната работа, благодарение на която, намерихме дома на нашите мечти. Специални благодарности на Георги Чакъров, който беше с нас от самото начало до края! С радост ще препоръчам Ви на моите приятели и познати!
- Дени Пенчева
Наехме първия апартамент, който Георги ни показа и огледа отне точно пет минути. Много точен човек, няма да забравя как ни помогна с документите, с които имахме малко трудности. С времето ни стана добър приятел и винаги е отзивчив 🙂
- Десислава Петрова
Прекрасно отношение и професионален подход. Мечтаното място ни беше показано още на първата среща. Благодарим на Георги Чакъров за бързата реакция, отговорността и вниманието.
- Денис Асенов

Compare listings

Compare